TRAZIM SAMO DA MI VRATIS OSMEH...
TREBA MI U OVAKVIM DANIMA...
DA MOGU IZACI PRED LJUDE
I USPESNO ODIGRATI PREDSTAVU...
’’NIJE MI NISTA’’...
A SVASTA MI JE...
Tetovirala sam dusu tobom,
a lepo su mi rekli da se tetovaza
ne skida.

Kidam, al neide...

недеља, 17. октобар 2010.

ON NJOJ DVE HILJADE NEKE




OD ALEKSANDRA 12.06.2009. 

                                                                                              




Volim ih, jel znam da zahvaljujuci njima ima svetla u nasem malom stanu. Volim da ih gledam i da me gledaju jer se tad topim.
Kad sam osetio prvi put tvoje rukice na sebi, shvatio sam izreku "dodir svile" i Volim te, Volim te, Volim te, Volim te, i ne zalim sto ce sa tobom, bujice moga zivota, odneti zelene grane zivota moga, jer znam da ce u dusi zauvek ostati prolece, i zivot kraj tebe. Kako? Trudim se da i ovo jutro smislim nacin kako da te zagrlim, kako da sebe ispunim tobom. Da li je ovo jos jedna kazna za mene, kada uporno se borim sa sobom da i sutra prezivim bez tebe. Onda zazmurim i opet okice moje gledaju u mene. Stisnem pesnice toliko da sva krv iz ruke izadje, jer znam kad otvorim oci ostace samo praznina ispred i bes u meni. Ja nisam sam ni ovde, taj pogled okica mojih uvek osecam na sebi i znam da je moj krik i u tebi.
Ima zena koje su nicije, ima zena koje su svacije i ima zena (najzad) koje u zivotu budu zene samo jednog coveka. Ako me u zivotu ceka sreca onda je moram doziveti sa tobom da bi se moglo nazvati sreca. I opet ista misao Volim te, Volim te, Volim te, i znam da smo samo zajedno jedno. Hocu tu jedninu do kraja zivota. Da zauvek okice moje gledaju u mene, da se pored njih budim i da se u njima svako jutro ogledam, uzivam, protezem i zivim. Samo sa tobom.





Нема коментара:

Постави коментар